خواص درماني سير ۱۴: سير با كم خوني و كمبود آهن مبارزه ميكند
عليرغم اين واقعيت كه امريكا كشوري با استانداردهاي بالاي زندگي است، اما بيش از ۲۰ ميليون نفر از جمعيت آن به خاطر رژيم غذايي ناسالم، مصرف چربي، و كمبود پروتئين از كمخوني رنج ميبرند. بيشتر افراد ميدانند كمبود آهن در جريان خون از دلايل كمخوني است. اما در واقع كمخوني ناشي از كمبود هموگلوبين گلبولهاي قرمز است كه توانايي خون براي انتقال اكسيژن به سلولها و خروج دياكسيدكربن را تحت تاثير قرار ميدهد. علائم كمخوني شامل خستگي، ضعف، تنگي نفس، سرگيجه و غش، تپش قلب، رنگپريدگي، قاعدگي طولاني، و دشواري در تمركز است.
يكي از خوراكيهاي موثر براي كمبود آهن و كمخوني، سير است. به شدت توصيه ميشود افراد مبتلا به كمخوني سير را به رژيم غذاييشان اضافه كنند. مصرف سير به هر شكلي، ميتواند به جذب آهن كمك كند. زيرا سير داراي ديآليلسولفيد است كه توليد فروپورتين، پروتئين مسئول جذب و توليد آهن، را افزايش ميدهد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
خواص درماني سير ۱۳: در جلوگيري از سرطان هاي خاص موثر است
برخي مطالعات ارتباط مستقيم بين افزايش مصرف سير و كاهش خطر ابتلا به سرطانهاي خاصي چون سرطان كولون، معده، پانكراس، مري، و سينه را نشان داده است. يك مطالعهي جمعيتي نشان داد مصرف بيشتر سير خام يا سير پخته ميتواند خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ را كاهش دهد.
خواص ضدباكتريايي سير آن را قادر ميسازد از تشكيل و فعال شدن مواد سرطانسازا جلوگيري كند، تكثير سلول سرطاني را كاهش دهد، بازسازي دياناي را ارتقا دهد و سبب مرگ سلول سرطاني شود. همچنين برخي مطالعات نشان داده است كه ديآليلسولفيد موجود در سير ميتواند از انتقال PhIP به مواد سرطانزا جلوگيري كند. PhIP تركيبي است كه خطر سرطان سينه را افزايش ميدهد.
حتي انجمن ملي سرطان امريكا هم سير و برخي ديگري از سبزيجات را ضدسرطان ميداند. طبق گفتهي سازمان جهاني غذا، هر فرد بزرگسال ميتواند ۲ الي ۵ حبه سير خام، ۲ الي ۵ ميليگرم روغن سير، ۰.۴ الي ۱.۲ ميليگرم پودر سير، يا ۳۰۰ الي ۱۰۰۰ ميليگرم عصاره سير مصرف كند.
به طور خلاصه خوردن سير سلولهاي سرطاني را از بين مي برد مثلا خوردن سير از سرطان جهاز هاضمه جلوگيري مي كند .
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
خواص درماني سير ۱۲:سير به كنترل سطح قند خون كمك مي كند
قند خون بالا ميتواند منجر به بيماريهاي جديي مانند بيماريهاي قلبي و ديابت شود. از آنجايي كه درمان بيماري ديابت بسيار دشوار و مستلزم رعايت يك رژيم سخت است، بهتر از از همان ابتدا پيشگيري كرد. مصرف مداوم سير ترشح انسولين را افزايش داده و سطح قند خون را كنترل ميكند، به ويژه وقتي ديابت را تجربه ميكنيد. افرادي كه قند خون بالايي دارند بايد سير را در رژيم روزانهشان بگنجانند يا مكمل سير مصرف كنند.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
خواص سير ۱۱: به تقويت سلامت استخوان ها كمك مي كند
برخي مطالعات انجام شده بر روي جوندگان نشان ميدهد مصرف سير ميتواند با افزايش سطح استروژن در جوندگان ماده، از تحليل استخوانها جلوگيري كند.
همچنين مطالعهاي نشان داده است مصرف روزانه مقدار زيادي عصاره سير يا ۲ گرم سير خام، به طرز چشمگيري از شدت كمبود استروژن در زنان يائسه جلوگيري ميكند.
خوراكيهايي نظير سير يا پياز در درمان پوكي استخوان موثر است.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
خواص درماني سير ۱۰:سير راديكال هاي آزاد و فلزات سنگين را از بدن دفع ميكند
راديكالهاي آزاد و فلزات سنگين ممكن است به روشهاي مختلف در بدن جمع شوند و باعث ايجاد مشكلات و بيماريها شوند. فلزات سنگين ميتوانند منجر به آسيب اندامها شوند و راديكالهاي آزاد نيز سبب آسيب اكسيداتيو ميشوند. تركيبات سولفوري موجود در سير هنگام جويده شدن يا خرد شدن رها گشته و ميتوانند به سم زدايي بدن كمك كنند. كاركناني كه مجبورند در كارخانههاي ساخت باتري خودرو كار كنند، به خاطر كار روزانه با سرب تا حد زيادي در معرض خطر ابتلا به مسموميت فلزات سنگين قرار دارند. بررسي انجام شده بر روي يكي از اين كاركنان نشان داد مصرف روزانهي سير يا مكمل آن سطح تجمع سرب را در خون تا ۱۹٪ كاهش داد. سير همچنين ميتواند علائم مرتبط با مسموميت فلزات سنگين، از جمله سردرد و فشار خون را هم كاهش دهد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
خواص درماني سير ۹: عملكرد ورزشي را تقويت ميكند
ورزشكاراني كه بايد ورزشهاي به شدت دشوار انجام دهند، بايد سير را به رژيم روزانهشان اضافه كنيد. سير يكي از قويترين موادي است كه ميتواند عملكرد ورزشي را به طرز چشمگيري ارتقا دهد. سير نه تنها امروزه توسط ورزشكاران مصرف ميشود، بلكه در فرهنگهاي باستان توسط كارگران استفاده ميشد تا خستگيشان را كاسته و ظرفيت كاريشان را افزايش دهد.
در يونان باستان، به ورزشكاران المپيك به عنوان مكمل سير ميدادند. مطالعات بسياري از اين امر پشتيباني ميكنند. بيماران قلبي پس از ۶ هفته مصرف روغن سير، كاهش چشمگير ضربان قلب و بهبود ظرفيت ورزشي را تجربه كردند.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
خواص درماني سير ۸. سير براي درمان موخوره هم مفيد است
سير به تقويت رشد مو كمككرده و موي شما را نرمتر ميكند. زماني كه سير با روغنها تركيبشود، مويتان را نرمكرده و بافت كلي آن را بهبودميبخشد و از طرفي باعث كاهش آسيب هاي محيطي به موهايتان مي شود و موخوره موهايتان را كاملا از بين مي برد.
مواد موردنياز
– ۱۰ حبه سير درشت
– ۴ قاشق غذاخوري روغن زيتون
– فنجان روغن نارگيل
– ۱ قاشق غذاخوري روغن جوجوبا
– ۴ قطره روغن درخت چاي
– حوله گرم
مدتزمان
– ۲۰ دقيقه
فرآيند
– سير را پوستكنده و در غذاساز بريزيد تا خمير نرمي بهدست بيايد. روغن زيتون را به خمير اضافهكرده و چند دقيقه ديگر در غذاساز بگذاريد.
– تكههاي سير را با يك صافي از روغن زيتون سيردار جداكنيد. روغن را در شيشه بريزيد.
– بقيه مواد را در اين شيشه بريزيد و خوب همبزنيد.
– ۲-۳ قاشق غذاخوري از اين تركيب روغني برداشته و بر پوست سر و مويتان بگذاريد.
– بر نوك موهايتان تمركزكنيد چر ا كه آنها آسيبديدهترين قسمت هستند.
– وقتي همه موهايتان با روغن پوشاندهشد، سرتان را با يك حوله گرم ببنديد و بگذاريد ۲۰ دقيقه بماند.
– موهايتان را با يك شامپوي غيرسولفاته ملايم بشوييد. به موهايتان نرمكننده بزنيد.
– اجازهدهيد مويتان خشك شود.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص درماني سير ۷: از پيشرفت زوال عقل و آلزايمر جلوگيري ميكند
زوال عقل و آلزايمر مشكلات ذهني مرتبط با فراموشي هستند. سالمندان در برابر اين بيماريها آسيبپذيرتر هستند. وقتي پير ميشويد، فراموشي امري عادي است. اما در موارد شديدتر، فراموشي بر فعاليتهاي روزانه تاثير منفي ميگذارد. در برخي مراحل زوال عقل و آلزايمر فقط ميتوان از پيشرفت آنها جلوگيري كرد.
بهترين كار آن است كه با سالم غذا خوردن، ورزش منظم، و دوري از استرس، از ايجاد اين بيماريها جلوگيري كنيد. در اين موارد مصرف خوراكيهاي سرشار از آنتياكسيدان توصيه ميشود. يكي از اين خوراكيها سير است. ميتوانيد به هركدام از خوراكيها يا سالادهايتان يك حبه سير اضافه كنيد. اما براي كسب نتايج بهتر، بايد مقدار بيشتري سير مصرف كنيد زيرا آنزيمهاي آنتياكسيدان بدن را افزايش ميدهد.طعم سير رو هم كه خودتون ميدونين چجوري ميتونه باشه.سير تنها مشكلش بوي بدشه كه اونم هر كس سير دوست نداره ميتونه اونو نخوره،به جاش بياد اينو بخوره.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص درماني سير ۶. براي درمان خروپف در خواب موثر است
پژوهشگران بيان ميكنند كه مصرف خوراكيهاي تندي مثل سير، پياز، ترب كوهي خر و پف را كاهش ميدهد. دليل احتمالي اين مسئله ممكن است اين باشد كه چنين خوراكيهايي به خشك ماندن مسير هوا و مجاري بيني كمك ميكنند، و از اين طريق تجمع مخاطهايي را كه باعث انسداد سينوس ميشوند، كاهش ميدهند. اگر انسداد سينوس عامل خر و پف باشد، با مصرف سير ممكن است مشكلتان برطرف شود. با وجود اين، برخي از متخصصان داروهاي گياهي معتقدند سير حتي ميتواند خر و پف ناشي از آپنهي خواب را درمان كند، زيرا اين حبهي پر خاصيت لوزههاي بزرگ شده و همچنين التهاب دستگاه تنفسي را تسكين و كاهش ميدهد. به هر حال، سير براي سلامتي مفيد است و مصرف آن عوارض جانبي چنداني به همراه نخواهد داشت.
راههاي استفاده از سير به عنوان درمان خانگي خروپف
الف. ترجيحا قبل از خواب سير خام بجويد. با وجود اين، شايد بسياري از افراد اين روش را نپذيرند زيرا جويدن سير خام نه تنها خودتان را اذيت ميكند بلكه هم بسترتان را نيز آزار ميدهد!
ب. راه بهتر براي مصرف سير، افزودن آن به غذاها است. براي مثال، سير خام را خرد كنيد و با كره مخلوط نماييد و سپس آن را روي نان بماليد و نوش جان كنيد؛ همچنين از سير خام ميتوانيد در سس سالاد نيز استفاده نماييد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص سير ۵.براي درمان زخم يك داروي طبيعي است
يكي از برجستهترين نامهايي كه در فهرست درمانهاي خانگي طبيعي براي درمان زخم به چشم ميخورد، نام سير است. سير با خواص قدرتمند ضد قارچي و ضد باكترياش تقريبا به التيام تمام زخمهاي خفيف كمك ميكند. روش كار با سير هميشه آسان است.
مواد مورد نياز
الف. سير: ۳ حبه
ب. الكل رقيق شده: ۱ فنجان
دستورالعمل
الف. سه حبه سير را خرد، و با الكل رقيق شده مخلوط كنيد.
ب. اجازه دهيد اين تركيب ۲ الي ۳ ساعت به حال خود بماند. سپس آن را از صافي عبور دهيد.
پ. پارچهي تميزي را به اين تركيب آغشته كنيد و روي زخم بماليد.
ت. اين كار را روزي يك يا دو بار انجام دهيد تا زخمتان به تدريج بهبود يابد.
سير براي التيام زخم ها بسيار موثر و بدون ضرر است. از اين رو، استفاده از سير به عنوان يكي از بهترين درمانهاي خانگي و طبيعي براي درمان زخم ها بسيار توصيه ميشود.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص سير ۴. كورك روي بدن را با سير درمان كنيد
مصرف روانه سير مي تواند بسياري از مشكلات پوستي شما را درمان كند و در زمينه درمان كورك هاي روي بدن هم بسيار مفيد عمل مي كند چرا كه داراي خواص ضد باكتري قدرتمندي است. يك مطالعه كه در سال ۲۰۱۴ در Journal of Microbiology Jundishapur منتشر شد، تاثير شگفتانگيز عصارهي سير را روي باكتري استافيلوكوكوس اورئوس كه علت اصلي بروز كورك است، نشان داد. بنابراين، ميتوانيم باور داشته باشيم كه سير ميتواند به ما كمك كند تا به طور مؤثر و طبيعي از شر كورك خلاص شويم.
روش استفاده از سير جهت درمان كورك:
– ۲ تا ۳ حبه سير را له كنيد و آب آن را بگيريد.
– آب سير را روي كورك بماليد.
– اجازه بدهيد چند دقيقه بماند و بعد آن را با آب شستشو دهيد.
– اين روش درماني را دو تا سه بار در روز تكرار كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص سير ۲: خطر فشار خون بالا را كاهش ميدهد
چيني ها قرن هاست كه براي پائين آوردن فشار خون از سير استفاده مي كنند.
هر ساله افراد زيادي به خاطر بيماريهاي قلبي عروقي مانند سكته و حمله قلبي جان خود را از دست ميدهند و فشار خون بالا يكي از عوامل اصلي ايجاد اين بيماريها است. مصرف سير فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا، به شدت كاهش ميدهدمطالعهاي نشان داد مصرف ۶۰۰- ۱۵۰۰ ميليگرم عصاره سير ميتواند فشار خون را براي يك دورهي ۲۴ هفتهاي كنترل كند. مطالعات نشان ميدهد عصاره يا مكمل سير به اندازهي آتنولول موثر است، دارويي كه فشار خون بالا را درمان ميكند. افرادي كه به پرفشاري خون مبتلا هستند ميتوانند پس از مشورت با پزشكشان اين سبزي پرخاصيت را به رژيم غذايي روزانهشان اضافه كنند.
براي استفاده از سير به عنوان داروي فشار خون مي توانيد به دستور زير عمل كنيد.
مواد لازم:
۲ حبه سير
مقداري آب
دو حبه سير را بكوبيد. آن را ببلعيد. شما همچنين ميتوانيد سير را به شكل پخته بخورند. سير خام جريان خون را بهبود ميبخشد و فشار وارده بر قلب را كاهش ميدهد. اگر نميتوانيد سير خام مصرف كنيد، اين كاري است كه ميتوانيد انجام دهيد؛ به ۱ قاشق غذا خوري آب چند قطره آب سير تازه اضافه كنيد. دو بار در روز از آن بنوشيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص سير ۱: در برابر سرماخوردگي از ما محافظت ميكند
در فصلهاي آنفلوآنزا و سرماخوردگي، بسياري افراد از بيماريهاي ايجاد شده توسط باكتريها رنج ميبرند. گفته ميشود افرادي كه داراي سيستم ايمني ضعيفتري هستند، بيشتر مستعد ابتلا به اين بيماري هستند. و به گفتهي بسياري مصرف سير ميتواند عملكرد محافظتي سيستم ايمني را تقويت كند. مطالعهاي نشان داد مصرف روزانهي سير ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگي را تا ۶۳٪ كاهش ميدهد. بنابراين اگر مستعد ابتلا به اين بيماري هستيد، اضافه كردن سير به رژيم غذاييتان ميتواند مفيد باشد. براي درمان سرماخوردگي با سير به روش زير عمل كنيد.
مواد لازم:
– ۱ تا ۲ حبه سير
– ۱ قاشق غذاخوري عسل
روش انجام كار:
– سير را له كنيد و آن را به همراه عسل مصرف كنيد.
چند وقت يك بار ميتوان اين درمان را انجام داد؟
مصرف تركيب سير و عسل را دو بار در روز تكرار كنيد.
سير چگونه چنين تاثيري دارد؟
سير، يك مادهي خوراكي عادي در هر آشپزخانهاي، به خاطر خواص مفيد متعددي كه براي سلامت انسان دارد، شناخته شدهاست. چند مطالعه نشان دادهاند كه ميتوان آن را براي مبارزه با سرماخوردگي نيز مورد استفاده قرار داد. اين مادهي خوراكي داراي تركيبات ضد ميكروبي و ضد ويروسي است كه ميتوانند ويروس سرماخوردگي را از بين ببرند و علائم آن را كاهش دهند.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص سير براي سيستم قلبي – عروقي بدن
آدش كي جين، پزشك مركز تحقيقاتي باليني و دانشكده پزشكي تولان در نيو اورلئان، سال گذشته گزارش داده است كه سير مي تواند باعث پايين آوردن ميزان كلسترول و به ويژه نوع ليپوپروتئين كم حجم (LDL) در خون مي شود. جين به ۲۰ مرد و زن روزانه ۹۰۰ ميليگرم از قرص هاي پودر سير داده و آنها را با ۲۲ فردي كه فقط داروي پلاسيبو دريافت مي كردند، مقايسه كرده است. در آخر اين تحقيق ۱۲ هفته اي، ميزان كلي كلسترول خون در افرادي كه قرص هاي سير مصرف نموده بودند، تا %۶ كاهش پيدا كرد، درحاليكه در افراديكه دارونكا يا پلاسيبو دريافت كرده بودند، اين كاهش فقط %۱ بوده است. افراديكه سير مصرف كرده بودند همچنين كاهش ۱۱ درصدي در كلسترول LDL خود مشاهده كرده اند كه باز اين ميزان در گروه ديگر بسيار كمتر و فقط %۳ بوده است. او در ژورنال پزشكي مي نويسد، “پودر سير كه به شكل قرص به افراد داده شده بود، كاملاً براي آنها قابل تحمل بوده و فقط در يكي از از افراد ايجاد ناراحتي كرده بود.” سير همچنين داروي ضد انعقاد خون نيز به شمار مي رود-يك داروي طبيعي براي رقيق كردن خون. دكتر اچ كيسوتر از دانشگاه سارلاندس هامبورگ، اخيراً دريافته است كه سير مي تواند به بيماراني كه از بيماري انسداد شرياني كه باعث لخته شدن خون در ناحيه پاها مي شود، رنج مي برند نيز كمك كند. معمولاً از اين بيماران خواسته مي شود كه راه بروند، چون بالا رفتن جريان خون ميزان اين لخته ها را كاهش مي دهد. اما اين بيماران خيلي زود دلسرد مي شدند چون اين بيماري موقع راه رفتن درد بسيار عميقي در فرد ايجاد ميكند. دكتر كيسوتر به مدت ۱۲ هفته به ۳۲ بيمار روزانه ۸۰۰ ميليگرم از قرص هاي پودر سير و به ۳۲ بيمار ديگر دارونما يا پلاسيبو مي دهد. سپس مسافتي را كه بدون احساس درد مي توانند راه بروند را اندازه گيري مي كند.در هفته هاي اول،هر دو گروه پيشرفتي شبيه به يك برنامه پياده روي معمول داشتند.اما با گذشت زمان بيماراني كه از پودر سير استفاده مي نمودند، قادر بودند يك سوم راه بيشتري را بدون احساس درد طي كنند. اين محقق همچنين گزارش مي كند كه فوايد سير كه شامل كاهش فشارخون مي شود، به فاصله كمي بعد از اينكه بيماران كپسول پودر سير را مصرف مي كردند، قابل مشاهده بوده است.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
سير (garlic) با نام علمي Allium sativum گياهي از راسته مارچوبه (Asparagales) و از تيره نرگسيان و زير تيره پيازيان (Alliaceae) و سرده والك (Allium) است. اين گياه علفي و دائمي بوده كه ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتيمتر نيز ميرسد. قسمت زير زميني آن متورم و مركب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهاي نازك و ظريف برنگ خاكستري مايل به سفيد مي باشد. برگ هاي آن باريك و نواري شكل برنگ سبز تيره و گل هاي آن كوچك و صورتي رنگ كه بصورت يك چتر در انتهاي ساقه ظاهر مي شود. سير و پياز رابطهاي نزديك با هم دارند و بطور كلي ۳ نوع سير وجود دارد. سير آمريكايي بنام Greole ناميده ميشود. اين نوع سير داراي پوست سفيد بوده و از انواع ديگر قوي تر است. سير تاهيتي كه از بقيه درشت تر است و گاهي قطر آن به ۸ سانتيمتر ميرسد. به دستور خوفو، يكي از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، يك پر سير را روي بلندترين هرم جيزه حكاكي كردند. از اين امر چنين برمي آيد كه مصريان به سير جنبه الوهيت ميدادند. سنگ نوشتهاي كه بر يكي از سنگهاي اهرام مصر دربارهٔ خواص طبي و درماني سير باقي مانده آشكار ميكند كه هر روز صبح به كارگراني كه در بناي هرم كار ميكردند يك پر سير ميخوراندند تا آنها در مقابل بيماري مصون مانده و به آنها براي ساختن چنين بناي عظيم و بلندي، دل و جرأت بخشد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
از بين بردن بوي سير:
1- براي از بين بردن بوي سير مي توان نيم ساعت پس از خوردن آن، يك قاشق عسل يا كمي جعفري يا يك عدد سيب خورد.
2- بهترين كار براي برطرف كردن بوي سير، خوردن سبزي مثل كاهو است، زيرا كلروفيل موجود در سبزي ها بوي سير را دفع مي كند.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
مضرات سير:
معمولا اثرات جانبي مصرف سير خفيف و غير متداول است. ولي با زياده روي در مصرف آن و در موارد خاصي مضر است. بعضي از اين مضرات شامل موارد زير است:
1- ظاهرا سير تاثيري بر متابوليسم داروها ندارد، اما بيماراني كه از داروهاي ضد انعقاد خون مثل آسپرين استفاده مي كنند، بايد در مصرف سير احتياط كنند، زيرا سير مانع از انعقاد خون مي شود. از اين رو افرادي كه جراحي مي كنند، بايد 7 تا 10 روز پيش از جراحي از خوردن سير خودداري كنند، زيرا زمان خونريزي را طولاني تر مي كند.
2- بنابر تحقيقات دانشمندي بنام «ري (REY)» زياده روي در مصرف سير، موجب سر درد و ضعف بينايي مي شود. براي جلوگيري از اين مضرات چند راه پيشنهاد شده است:
الف- پختن سير در آب و اضافه كردن كمي نمك يا كره يا روغن بادام به آن.
ب- مصرف گشنيز به همراه مصرف سير يا بعد از مصرف سير.
3- چنانچه در مصرف سير، مراعات سن و مزاج و فصل نگردد، مخصوصاً در مصرف سير خام زياده روي شود، براي دستگاه تنفسي و بيماري بواسير مضر است.
4- زنان آبستن يا شيرده بهتر است از سير استفاده نكند .
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۷ توسط:onionandgarlic :
نكاتي براي مصرف سير:
سير را به صورت قرص سير،ترشي سير،سير سرخ شده و...استفاده مي كنند.
از نظر علمي، تركيبات و مكانيسم اثر سير تا حد زيادي پيچيده است و تركيبات موجود در آن، زماني كه پوست حبه هاي سير جدا نشده است، نسبت به وقتي كه پوست كنده و خُرد مي شود كمي متفاوت است، يعني به محض له شدن سير و مجاورت با هوا تغييراتي در آن روي مي دهد، چون مواد اصلي و موثر سير نسبت به هوا و به ويژه حرارت حساس هستند. هر چه سير بيشتر حرارت داده شود، خواص آن كمتر مي شود. بنابراين اثر سير در غذاهاي پخته و سرخ شده به مراتب كمتر از سير تازه است.
قرص سير : قرص سير حاوي پودر سير خشك شده است كه بهترين شكل دارويي آن است وخواص آن تا حدودي شبيه سير تازه است و مواد موجود در آن نيز حاوي اكثر موادي است كه در سير تازه وجود دارد. اين قرص ها روكش دار هستند و بعد از خوردن، بوي سير كمتر به مشام مي رسد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۷ توسط:onionandgarlic :
براي تهيه پودر سير خانگي چند راه داريد:
اول اينكه همه ورقههاي سير كاملا خشكشده را داخل آسياب يا مخلوطكن بريزيد و همه را يكجا پودر كنيد.
و يا اينكه ورقههاي سير خشك را داخل يك يك شيشه تميز يا پاكت زيپ كيپ ريخته و در جاي خشك و خنك نگهداري كنيد و هر بار به مقدار نياز از آنها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوطكن و يا آسياب، آنها را آسياب كنيد. استفاده از آسياب، پودر سير نرمتر و يكدستتري به شما خواهد داد.
در هر صورت هم سير خشك و هم پودر سير آمادهشده را بايد به دور از رطوبت و در جاي كاملا خشك و خنك نگهداري كنيد زيرا در غير اين صورت، كيفيت خود را از دست داده و زحمات شما به هدر ميرود.
نكته: تهيه پودر سير به روش دوم اين مزيت را دارد كه پودر سير خانگي شما به دليل تازه تازه آسيابشدن ورقههاي سير خشك، عطر قويتر و بهتري دارند. همچنين اگر بخواهيد گاهي از ورقههاي سير خشك استفاده كنيد، آنها را در دسترس داريد و نيازي نيست تمام مراحل بالا را دوباره تكرار كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۷ توسط:onionandgarlic :
فوايد پودر سير :
مهمترين فايده پودر سير عبارتند از: كاهش كلسترول ، بهبود سيستم ايمني بدن، جلوگيري از سرطان هاي خاص و كمك به هضم غذا.
كاهش كلسترول
سبب كاهش كلسترول و فشار خون مي شود.
جلوگيري از سرطان
وجود آنتي اكسيدان هاي مختلف در پودر سير به كاهش استرس اكسيداتيو در بدن كمك كند، التهاب را كاهش مي دهد و از جهش هاي سلولي سرطاني جلوگيري ميكند.
تقويت سيستم ايمني بدن
وقتي سير خشك مي شود مقدار ويتامين C آن طور قابل ملاحظه اي كاهش مي يابد،بنابراين مواد معدني و آنتي اكسيدان هاي موجود در آن هم افزايش مي يابد و همين باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي شود.
كمك به هضم غذا
اگر معده درد داشته باشيد ، برخي از تركيبات ارگاني كه در پودر سير وجود دارد و همچنين فيبر و آهن موجود در آن يبوست را از بين ميبرد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۷ توسط:onionandgarlic :